Quartz+Co

Jeg har arbejdet tæt sammen med Kirsten i flere år. Hun er en ferm og kompetent sprogekspert; grundig, pålidelig, nørdet – på den gode måde – og du kan stole på, at hun altid leverer arbejde i høj kvalitet og til tiden.

Ditte Rosing-Schow, Marketing & Kommunikation

Horten Advokatpartnerselskab

Vi har flere gange benyttet Kirsten Stadil som tolk i forbindelse med større, teknisk og juridisk komplicerede retssagsopgaver, og jeg kan give hende min varme anbefaling.

Anders Valentin, Partner

Bispebjerg Hospital, Asbestsymposium

Kirsten Stadil provided excellent interpreting service for me at a health conference held in Copenhagen in December 2014. She interpreted the speakers’ presentations from Danish into English for me and I greatly appreciated the professional skill with which she performed this service.

Kathleen Ruff, Senior Human Rights Advisor, the Rideau Institute, Canada.

Grønlands Selvstyre, Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked

Vi har benyttet Kirsten som oversætter i flere tilfælde, bl.a. i forbindelse med afrapporteringer til ILO. Kirstens arbejde er af høj kvalitet, hun overholder stramme deadlines og er yderst fleksibel. Hun er desuden meget behagelig at samarbejde med, så jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling.

Trine Søgaard Jørgensen, AC-fuldmægtig

Implement Consulting Group

Det der slår mig ved Kirsten, er at hun er virkelig dygtig og grundig, og at man altid kan stole på at hun leverer til aftalt tid og på at kvaliteten er i orden.

Caroline Gullacksen, Manager

Den Europæiske Centralbank

Fr. Kirsten Stadil arbejdede som praktikant i den danske enhed i den Europæiske Centralbanks Language Services Division. Hendes primære opgaver var engelsk-dansk oversættelse og dansk korrekturlæsning af officielle ECB-publikationer, pressemeddelelser og interne dokumenter. Derudover ydede hun en vigtig og værdifuld indsats i forbindelse med oversættelsen af bogen om ECB’s historie, rolle og funktioner. Fr. Stadil har været samarbejdsvillig, omhyggelig, flittig og troværdig. Vi er godt tilfredse med den konsekvente kvalitet af hendes arbejde.

Mark Smith, chef for GFU Languages Section
Birgit Hald, vejleder og dansk oversætter